Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az identitás mindenki számára hirtelen hatalmas értéket jelent, főként, ha életek múlnak rajta, bizalmas dolgokat takar vagy következményhez van kötve. Ez nem volt másként a hozzánk érkező individuummal sem, akinek munkájából kifolyólag a személyazonosságát titokban tartottuk (vagyis inkább titokban kellett tartani). Hogyan került be egy ilyen rednszerbe? Melyik a "jó" oldal? Mitől nem a nem még az után is, hogy azóta mással tevékenykedik? Mi a bizalom? Milyen erényekkel kell rendelkeznie egy embernek? Mi hiányzik a mai fiatalokból?

 

"Nem lehet két lépcsőfokot egyszerre megugrani. Meg kell ugrani az elsőt, fel kell lépni és fokonként kell menni. És az ember ha felugrik, nagyon könnyen pofára tud esni, az élet pedig nem játék." – Anonymus

 

Érdekes témák voltak feszegetve, ezekkel a bölcs szavakkal ajánlom mindenkinek a megtekintést!

 

Sablobmentes címmel új lejátszási listát indítottunk az Oxygen Music Hivataos YouTube csatornáján. Az Egyenruhások Régen És Ma sorozatunk azért is különleges számunkra, mert a legújabb, világszínvonalú technikával felszerelt budapesti stúdiónkban készültek a felvételek. Vendégünk volt eddig Dr. Boda József vezérőrnagy, aki járt Afganisztánban, Grúziában, az USA-ban; Dr. Fialka György, a Biztonságtudományok doktora; Farkas Bertalan űrhajós, s legutóbb egy kém! A Sablonmentes lejátszási lista ide kattintva elérhető.