Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
0:00
/
3 lenyűgöző őszi dekoráció, amit te is el tudsz készíteni

 Az őszi évszak nem is igazi narancssárga, barna, sárga és zöld dekoráció nélkül. Most pár olyan otthon elkészíthető diy dekort hoztunk, amit bárki egyszerűen el tud készíteni, hiszen a hozzávalói Szekszárdon bárhol beszerezhetőek.

Minden jóval megtöltött kosárka

Ennek az őszi dísznek a kreálásához választhatsz egy otthoni kosarat, de ha nincs, akkor megteszi egy magasabb peremmel rendelkező tálca, tál is. Gyűjts csipkebogyó és galagonya ágakat, de ne legyenek hosszabbak mint a kiszemelt kosár átmérője. Legelőször rakosgasd körbe az ágakat és utána tedd a közepére a dísztököt. Ez fogja leszorítani az őszi bogyós ágakat, hogy ne mozduljanak el. Az üres helyeket kitöltheted nagyobb termésekkel.

Meghitt gyertyacsoda

Ez egy olyan dekoráció, ami meghitté varázsolja a lakásodat. Legelőször a gyertyatartókat tedd a tálcára. Az őszi leveles ágakat tartalmazó vázát úgy tedd mellé, hogy ha a gyertyákat meggyújtod, akkor ne legyen probléma. Végül a termésekkel szórd körbe az üres helyeken. Ez a forma frontális, azaz szemből nézünk rá. Ezért a fal mellé javaslom.

Tökök és gyertyák

Egy igazán karakteres darab! Ez az őszi dekoráció alacsonyabb faládába való. Töltsd meg az alját mohával. Utána tedd rá a dísztököket. A gyertyákat szúrd be stabilan a mohába és utána a többi díszítő mehet közéjük. 

 

Képek: perlenkuchen.blogspot.com, homedit.com