Ez idő alatt öt sérüléses és hét anyagi káros balesetnél intézkedtek vármegyénk rendőrei. Három esetben ittas volt a sofőr.

  • Szekszárdon a Pollack utcában autó gázolt el egy gyalogost, aki könnyebben megsérült, nem is akart rendőri intézkedést. Mint kiderült, a buszpályaudvar irányából a MÁV pályaudvar irányába átkelni szándékozó asszony ittas volt. Pakson is történt egy gyalogosgázolás.  A Tolnai út 7. előtt lévő zebrán egy autós elütötte a neki balról-jobbra szabályosan átkelő nőt, aki először a motorháztetőre, majd az úttestre esett. Az elütött asszony könnyebben megsérült.
  • Az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, Őcsény térségében egy ismeretlen jármű a szalagkorlátot megrongálta, majd a sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott.
  • Súlyosan megsérültek, az övet nem használták
  • Kéty belterületén  Hőgyész irányából Szekszárd irányába közlekedett egy autós. A sofőr feltehetőleg nem az út, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, egy kanyarból kiérve megcsúszott a kocsi és összeütközött egy szemből érkező autóval. A balesetben mindkét sofőr könnyebben megsérült.
  • Nagyszokoly lakott területén belül a Kossuth utca – Deák Ferenc utca kereszteződében volt figyelmetlen egy autós. Az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére hajtott be a kereszteződésbe és ott nekiütközött egy jobbról érkező és szabályosan közlekedő kocsinak. A balesetet okozó nő nem használta a biztonsági övet, utasa nem volt gyermekbiztonsági ülésbe bekötve, a balesetben mindketten súlyosan megsérültek.
  • Váralja térségében közlekedett egy autós Máza irányából Bonyhád irányába. A sofőr feltehetőleg nem az útviszonyoknak, az út minőségének megfelelően választotta meg a járműve sebességét, jobbra lesodródott az útról, ahol a füves területen orral Bonyhád irányába állt meg. A kocsit vezető férfi könnyebben megsérült a balesetben. Mint kiderült, nem rendelkezik jogosítvánnyal, mert azt korábban már bevonták és eltiltották a vezetéstől, ráadásul a szonda is pozitív értéket jelzett.
  • Egy Bonyhád felé közlekedő kocsi átsodródott a szemközti sávba, az úttestről letérve egy fényjelző készüléknek ütközött, azt kidöntötte, majd az árokban állt meg. A sofőrnél a szonda pozitív értéket jelzett.
  • A hétvégén a balesettel érintett ittasokon kívül további öt sofőrrel szemben intézkedtek az egyenruhások, akik szintén úgy ültek volánhoz, hogy előtte alkoholt fogyasztottak. Két esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, három sofőrrel szemben büntető feljelentést tettek és felfüggesztették a járművezetők vezetési jogosultságát. Közülük volt egy, aki eltiltás hatálya alatt áll. Egy igazoltatott sofőr kábítószer hatása alatt vezetett. A gyorsteszt több hatóanyagra pozitív értéket jelzett, ráadásul az autóban kábítószergyanús anyagot is találtak az intézkedők. A férfi ellen büntetőeljárás indult.