Szeptemberben Euroliga-selejtező vár a csapatra

2021. augusztus 13-tól a 2021/2022. évi szezonra közös edzésekkel készül az Atomerőmű KSC Szekszárd. A csapatból jelenleg összesen 7 embernek tud Djokics Zseljko vezetőedző feladatokat adni.

Hiányos jelenleg a csapat

Holcz Rebeka és Miklós Melinda a debreceni U19-es Világbajnokságon szerepel, Horváth Dóra az U18 3×3 VB-re készül, míg Goree Cyesha, Krnjics Szara és Nikolina Milics csak később fut be Szekszárdra.

Felkészülési programjuk másképp alakul, mint eddig

Ennek legfőbb oka a 2021. szeptember 21-23-i Euroliga-selejtező torna. Az augusztus 21-én sorra kerülő BKG-PRIMA Szigetszentmiklós elleni meccs után augusztus 31. és szeptember 2. között jön a 52. Sió Kupa, szeptember második hetében a horvátországi Porecbe utaznak edzőtáborba, de ott is felkészülési mérkőzések várnak rájuk. A játékosok szeptember 15-étől ismét itthon edzenek majd az Euroliga-selejtező tornára.

Aaryn Ellenbergtől meg kellett válniuk

A nyáron szerződtetett versenyző sajnos nem ment át az orvosi vizsgálatokon, így a szerződést kellett bontaniuk. A vezetőség jelenleg dolgozik ennek a megoldáson, hogy teljes kerettel készülhessen a csapat.