November 28-án vasárnap az Atomerőmű KSC Szekszárd a DVTK csapatával mérkőzött meg Szekszárdon a Tippmix Női NB I. A csoportjának 9. fordulójában. A 19:00-kor kezdődő találkozón a tét ismét az eddigi veretlenség megtartása volt a szekszárdiak számára. A meccs végig izgalmas volt, mindkét csapat fáradtságát meghazudtolva játszotta végig a mérkőzést. Sara Krnjic utolsó pillanatban szerzett büntetőjével győzött az Atomerőmű KSC Szekszárd a DVTK ellen.

Sara Krnjic a döntő pont szerzője

 

Sara Krnjic:

Az utolsó büntetőknél csak a győzelem járt a fejemben, hiszen ez volt az egyetlen lehetőség, hogy ilyen rossz játék után is győzni tudjunk. Nehéz volt Milic nélkül ma, nagyobb teher hárult a belső posztú játékosainkra. Holnap folytatjuk az edzésen, hiszen van mit gyakorolni, ahogy azt a mai védekezésünk és a dobóformánk mutatja.

NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT ALAPSZAKASZ, 9. FORDULÓ

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – DVTK 70-69

MESTERMÉRLEG

Djokics Zseljko:

Igazi rangadó volt, de látszott mindkét csapaton, hogy fáradt. Játékosaim mindent megtettek a védekezésben, gyengén dobtunk kintről, de fantasztikus mentalitással behúztuk ezt a mérkőzést. Fontos volt a csapatom reakciója Nikolina Milic tartós kiesésére, szerintem ma is látszott, hogy új a helyzet mindenkinek, de remélhetőleg további sérülések nélkül kilábalunk ebből is.

Nikolina Milics a csapat egyik fő játékosa

A csapat centere fáradásos lábközépcsonttörést szenvedett

Nikolina Milics nem lépett pályára a vasárnapi DVTK elleni bajnoki mérkőzésen. A szombati edzés elején lábfejfájdalmakra panaszkodott, ezért vizsgálatokat végeztek. Az MRI felvételek alapján és az elvégzett vizsgálatok után a játékos állapotáról Dr. Vörös Tibor csapatorvos, traumatológus szakorvos nyilatkozott:

Nikolina Milics fáradásos lábközépcsonttörés miatt nem játszott, aminek várható gyógyulási ideje négy-hat hét. Ezen, ha lehet, kezelésekkel (ultrahang, lágylézer), valamint táplálékkiegészítőkkel próbálunk gyorsítani, és a gyógyulást biztosabbá tenni.