Srámek Péter, Péter Szabó Szilvia, Beleznay Endre és Danny Blue. Néhány név azon híres művészek közül, akik egy jótékonysági esten szórakoztatták az érdeklődőket a Mellrák Világnapja alkalmából a Babits Mihály Kulturális Központban szerdán.

A gyógyulás útját támogatták

A bevétel a szervező, Kiss Barbara gyógykezelését szolgálja, aki sikeresen veszi fel a küzdelmet a mellrákkal. Az est Srámek Péter két dalával kezdődött, majd az énekes produkciója után Kiss Barbara, az est szervezője és háziasszonya, valamint Beleznay Endre műsorvezető köszöntötte a közönséget. Barbara oxigénterápiára jár annak érdekében, hogy le tudja győzni a daganatos betegséget.

Komoly gondolatok is elhangzottak

Erről a terápiáról is szó esett abban a videófilm-bejátszásban, mely dr. Robert Lyons tevékenységével ismertette meg a résztvevőket. A videó lejátszása után ismét a szórakoztatás következett, ekkor Péter Szabó Szilvia adott egy fél órás műsort. Az első rész zárásaként Beleznay Endre készített interjút Kiss Barbarával.

Késő este lett vége a programnak

Szünet után Danny Blue mentalista ejtette ámulatba a közönséget különleges műsorával. Ezután ajándéksorsolás következett. A szerencsések az egészségvédelemben használatos termékeket, szolgáltatásokat nyerhettek. Az estet Srámek Péter és zenekarának este tizenegy óráig tartó műsora zárta.  

 

Kép: Kiss Barbara facebook oldala