Okos a Blöki? De legalábbis tanítható? Ezek most a legfontosabbak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. 

A 10 és 36 hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú kutyusok gazdái augusztus 5-éig, e-mailben küldhetnek ajánlatot a kutyavásárra.

A kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, chippel ellátott kutyákat várnak. Ivarra, fajtára vonatkozó megkötés nincs. 

A feltételeknek megfelelő ebek tulajdonosai augusztus 5-éig küldhetik el kezdőajánlatukat a NAV-nak a navkutyabeszerzes@nav.gov.hu e-mail-címre. 

Ezeket add meg!

A levélben a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát, a gazda e-mail-címét, adatait, FELIR-azonosítóját kell megadni, illetve jelezned kell azt is, hogy magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például egyéni vállalkozóként, kft.-ként – küldöd az ajánlatot. A hivatal felveszi a kapcsolatot azokkal, akiktől második, konkrét ajánlatot is kér. A sikeres keresőkutya-jelöltek először 21 napos próbaidőre kerülnek a kiképzőkhöz.