Özönlöttek a fotók a karácsonyi Megyeri hídról. Hihetetlenül sok fotót, videót kapott a lenyűgöző látványról a Magyar Közút. Sokan turisztikai célpontnak lőtték be a hidat. Mint mondták: megérte!

Csodálták, zajzolták, építették

A gyerekeket is megihlette az ország legnagyobb, 35 emeletes karácsonyfája. Voltak akik lerajzolták, mások megépítették kis elemekből. 

Január 15-ig tart a gyermekrajz pályázat, mely általános iskolások alkotásait várja a témában.

A Közút a siker után bízik benne, hogy jövőre már hagyományt teremthet és még hosszabb ideig valósíthatja meg a díszvilágítást. 


Tudod, hogyan készült? 

Azt leszögezhetjük, hogy a készítők megalkották az ország legnagyobb, 100 méteres, 35 emelet magas karácsonyfáját. A speciális fényfestés kiépítése komoly munkát igényelt.

Összesen 4 pontról, 32 darab nagyteljesítményű mozgóképes, valamint a ferdekábeleknél található 48 darab lámpa átalakítása adta ki a díszvilágítást. 

900 méter optikai kábelt és 1000 méter egyéb kábelt is el kellett vezetni. 

Visszapillantás 

"Visszanézve azt a rengeteg fotót, pozitív visszajelzést, amivel találkoztunk a közösségi oldalakon a Megyeri híd karácsonyi fényfestéséről, még most is hihetetlen számunkra, mennyi embernek tetszett az egyedülálló projektünk"

– zárta sorait a Magyar Közút lelkes csapat. 

fotó: Magyar Közút FB oldala