0:00
/
Adománygyűjtő koncertet szerveznek a Garayban

A HuMen Brass Band és a Garay János Gimnázium diákjai is fellépnek azon az adománygyűjtő koncerten, amelyet a Tolna Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és a Szekszárdi Nyugdíjas Polgári Egyesület szervez.

Diákok és nevesebb művészek is fellépnek

A kárpátaljai magyarok megsegítésére kitalált adománygyűjtő koncertet március 22-én, kedden 18:00 órakor szervezik a Garay János Gimnázium dísztermében. Fellép Sindely Gábor, táncdalénekes, a HuMen Brass Band. Közreműködik énekkel Orbán Réka, és gitárral Bakó Péter.

A központ már tíz éve nyújt gyakorlati segítséget és tájékoztatást a megyei civil szervezeteknek – tudtuk meg Sándor Tamástól, a Tolna Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ irodavezetőjétől.

„Most, hogy kialakult Ukrajnában ez a háborús helyzet, ez újból arra ösztönzött minket, hogy partnerszervezeteinkkel közösen segítsünk a bajba jutott embereken.” – mondta Sándor Tamás.

A központ irodavezetője úgy véli, a mi felelősségünk is hogy segítsünk szomszédainknak, illetve civil szervezetként kötelességük segíteni azokat az embereket, akik bajba jutottak.