Ki Mit Tud hátrányos helyzetű gyermekeknek. A közelmúltban zajlott a Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport által szervezett hátrányos helyzetű gyermekek Ki mit tudja. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoportja és a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat a programja Szekszárdon várta a versenyzőket.

A vetélkedőn a hátrányos helyzetű, 8-16 éves Tolna megyei gyermekek mutathatták meg tehetségüket.


Zsűri bírálta a produkciókat

A versenyen zsűri előtt kellett megmutatniuk, hogy melyikük mire képes a saját kategóriájában. A zsűri elnöke Balogh Borbála tanítónő volt. A zsűrizésben segítettek Orbán Attila, a Tolna Megyei Önkormányzat alelnöke, dr. Máté Csaba r. alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője, a TKKM elnöke, Pongó Ignác és Sárközi János József a Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat képviselői is.

A mintegy 20 fellépő gyerek különböző produkciókkal, köztük énekkel, tánccal, hangszeres zenével és prózával állt színpadra. 

A tehetséges fiatalok mindegyike értékes ajándékkal térhetett haza, néhányan különdíjakban is részesültek, melyeket Pongó Ignác adott át a gyerekeknek.

fotó: TMRFK