Az Atomerőmű KSC Szekszárd gyönyörű küzdelemmel játszott az Euroliga alapszakasz A csoport 2.fordulójának mérkőzésén, ahol a BLMA csapatával kosarazott. Bár Djokics Zseljkoék hatalmas energiákat mozgósítottak, a franciák végül hét ponttal megnyerték a találkozót.

Női kosárlabda EUROLIGA Alapszakasz A-csoport, 2. forduló

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – BLMA 65-72

MESTERMÉRLEG

Djokics Zseljko:

"Hét játékosunk kapott tegnap este infúziót, ez rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Nem tudtunk a saját ritmusunkban játszani, lassúak voltunk. Saját pályánkon gyengén dobtunk, ez, valamint a harmadik negyed végén kapott tripla volt a találkozó kulcsa. Nagyot harcoltak a lányok, de a következő találkozókon bátrabbnak kell lenniük egy-egy megindulásnál vagy dobásnál."

Ahmed Njoya (másodedző):

"Az volt a tervünk, hogy kontrolláljuk a lepattanózást, felpörgetjük a gyors indításainkat, de elsősorban azt vártuk a csapattól, hogy figyeljen oda a védekezésre. Elégedettek vagyunk azzal, amit láttunk, hiszen az Euroliga nem a legfontosabb sorozat nekünk, itt nincsenek különösebb elvárásaink, inkább csak bónusz, a lényeg a francia bajnokság, mert csupán hét profi játékosunk van három fiatal mellett."

Képek: Atomerőmű KSC Szekszárd