Az Euroliga 13. fordulóját játszották tegnap Szekszárdon. Az Atomerőmű KSC Szekszárd kiemelkedő teljesítménnyel hosszabbítást harcolt ki a Salamanca ellen, a játék végén ugyanis egyenlő pontokon állt a két csapat, ám végül mindössze 4 ponttal, de alul maradt az ellenféllel szemben. A szekszárdi csapat továbbra is Milics és Evans nélkül lépett pályára és végig hatalmasat harcoltak.

NŐI KOSÁRLABDA EUROLIGA ALAPSZAKASZ A-CSOPORT, 13. FORDULÓ

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – PERFUMERIAS AVENIDA 84-88

MESTERMÉRLEG

Djokics Zseljko: „A Győr elleni bajnokin játszottunk utoljára öt az öt ellen, ennek már tíz napja. Nikolina Milicsre még vigyázni kell, nem kockáztattuk a játékát, míg voltak olyan játékok, akik a koronavírusból felgyógyulva mindössze egy edzéssel vállalták a játékot. A Salamanca nagy esélyes a Final Fourba jutásra, ellenük így játszani, minden elismerésem a lányoké. Sajnálom, hogy nem történt csoda.”

Roberto Iniguez: „Ismerős környezetbe jöttem vissza, tudtam, hogy a szekszárdi szurkolók remek hangulatot tudnak teremteni, ez most is így történt. Elismerésem az ellenfélnek, mindenre volt válaszuk, megérdemelték volna a győzelmet, de természetesen örülök, hogy be tudtuk húzni ezt a mérkőzést. Magunkhoz képest puhák voltunk, az első félidei teljesítményünkkel nem vagyok elégedett. Meglátszott a játékunkon, hogy karantén miatt fizikálisan nem voltunk teljesen rendben.”