90-54 arányú győzelmet aratott az Atomerőmű KSC Szekszárd a TFSE-MTK csapata ellen az október 9-én, szombaton 19:00 órakor kezdődött mérkőzésen. Így Gereben Lívia és Nikolina Milics vezérletével zajlott a meccs 600 néző szeme előtt a Szekszárdi Sportcsarnok épületében.

MESTERMÉRLEG

Djokics Zseljko:

"Tanultunk új dolgokat, elemeztünk néhány helyzetet, erről szólt ez a meccs. Nem könnyű ellenfél a TFSE, ebből a szemszögből kellett néznünk ezt a találkozót. Fontos volt, hogy jobban védekezzünk, mint eddig. Az utolsó pillanatig koncentráltunk, voltak olyan percek, amikor csak magyar, köztük saját nevelésű fiatal játékosok voltak a pályán."

Magyar Bianka:

"Kijött a két csapat közötti különbség. A Szekszárdnak kedvező, hogy euroligás együttesekkel játszik, hiszen azoknak a mérkőzéseknek más a ritmusuk, mi viszont erre nem álltunk készen. A legnagyobb hibánk az egy-egy elleni védekezés volt.

Tudtuk, hogy a Szekszárd immár Euroliga főtáblás csapat, de nem feltett kézzel utaztunk hozzájuk. Mindent megtettünk, hogy jó játékot nyújtsunk, és a game plan-t betartva a kilátogató nézőknek egy jó mérkőzést tudjunk produkálni."

Képek: Atomerőmű KSC Szekszárd