Noé Attila r. törzszászlós aranyérmet szerzett, Kovács Krisztián r. hadnagy pedig második helyen végzett a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

77 indulóból két Tolna megyei is részt vett

Az Eger melletti Felsőtárkányban, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezte meg 2022. április 28-án a Belügyminisztérium alárendeltségében szolgáló szervezetek munkatársai részére a BM Országos Terepfutó Bajnokságot. A 40 és 49 év közötti korosztályban a 77 induló között két Tolna megyei rendőr is volt, Noé Attila r. törzszászlós a Bonyhádi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője és Kovács Krisztián r. hadnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója. A rend éber őrei nem bízták a véletlenre a versengést, mert már a verseny elején az élre álltak. Összesen 3,2 kilométert kellett futniuk hegyen-völgyön át.

Az utolsó egy kilométeren a két tolna megyei rendőr már csak egymással harcolt a győzelemért, tőlük látótávolságra mindössze három futó volt a 77 indulóból. A tolnaiak csatáját végül Noé Attila nyerte, mögötte magabiztosan másodikként Kovács Krisztián lépte át a célvonalat.

Gratulálunk a sikerekhez!