Október 9-én tartanak szüreti-falunapi rendezvényt Nagydorogon, melyet szeretnének jótékonykodással is összekötni. A részleteket a település honlapján írta le Borbélyné Töttösi Ágnes, Nagydorog polgármestere.

Játszóeszközökre gyűjtenek

Céljuk a Görgey utcai óvoda kültéri játszóeszközeinek beszerzése. Sajnos az udvari eszközök elbontásra kerültek, fa játékaik elöregedtek az évek során, udvaruk üresen áll. E célból szívesen fogadják vállalkozók és magánszemélyek tombolatárgy felajánlásait, melyeket október 6-ig várnak az óvodába. A felajánlások mindkét óvodaépületben leadhatóak.

Tombola

A tombolaszelvények október 1-től vásárolhatók meg az óvodákban, az önkormányzat pénztárában, a szülői munkaközösség tagjainak közreműködésével, illetve október 9-én a rendezvény helyszínén, az iskola udvarában erre a célra felállított standon. Ugyanitt pénzadományokat is szívesen fogadnak. A tombolasorsolást a tűzijáték után tartják meg.

Hogy gyermekik is játszhassanak…

Borbélyné Töttösi Ágnes azt kéri, fogjunk össze, és aki tud, anyagi lehetőségeihez mérten járuljon hozzá, hogy gyermekeik a mai kornak megfelelő játszóeszközök létesítésével örömteli pillanatokat élhessenek át, az elkövetkező években.

 

Kép: pixabay.com