A Babits Mihály Kulturális Központ közösségi oldalon bejelentette, hogy új időponttot kapott a Dal a Miénk című produkció.

Az új időpont: 2022.04.05.

A helyszín változatlan!

A a produkcióra megváltott jegyek automatikusan érvényesek erre az időpontra. 


December 12-én Szekszárdon mutatták volna be a Dal a Miénk – Csík zenekar és az LGT dalok, Presser Gábor – Karácsony János című produkcióját a Babits Mihály Kulturális Központban.

A járvány közbeszólt

„Az országban gyakorlatilag már csak egyedüliként turnézó csapatként – 7 nyári és 6, már őszi megtartott koncert után – utolérte Produkciónkat a Covid-19. Közvetlen környezetünkben, a mi technikai stábunkban és a fogadó intézményekben is történtek a tegnapi nappal megbetegedések. Így amíg 2 biztonsági tesztelést nem tudunk magunk mögött, a turnét kénytelenek vagyunk felfüggeszteni, az ez időre eső koncerteket egy későbbi időpontra halasztani.” – írják a szervezők a Babits Mihály Kulturális Központ közösségi oldalán.

A jegyek a későbbi előadásra is érvényesek

Biztosítanak róla, hogy a produkcióra megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a módosított időpontra. Hozzáfűzik, miszerint az új időpontok egyeztetés alatt állnak, azzal 2 héten belül jelentkeznek és tájékoztatják a közönséget.

 

Kép: jegy.hu