Ha nem tudod még, mit csinálj augusztus 28-án, szombaton, ne agyalj rajta túl sokat. Ha szereted a jó zenét, akkor ezen a programon mindenképpen ott a helyed! A Szekszárdi Tücsök Zenés Színpad ad fellépést a Város Napjának keretein belül a Vármegyeháza udvarán.

Megemlékezés és ünneplés

Az emlékkoncertnek az „In memoriam Béres János” nevet adták, így megemlékezve az együttes művészeti vezetőjének, Béresné Kollár Évának férjéről, Béres Jánosról, aki nem csak az együttes dalszerzője, volt, de többük életében igen fontos szerepet töltött be. Azonban a formáció nem csak Béres János előtt tiszteleg, hanem a 25 éves jubileumát is ünnepli egyben. Az elmúlt 25 évet a közelmúltban megjelent két CD felvételével ünneplik. A lemezeken szereplő dalokat 28-án mutatják be először nyilvánosan.

Nem kell fizetni a részvételért

A koncert előtt Berlinger Attila, a Babits Mihály Kulturális Központ ügyvezető igazgatója mond köszöntőt. Mindenkit szeretettel várnak lemezbemutató koncertjükre, hiszen a belépés teljesen díjtalan. Az eseményt rossz idő esetén a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében rendezik meg.

 

Kép: facebook.com