Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A filmes premierek nagyon izgalmasak, de a buli akkor az igazi, ha néhány magas rangú királyi családtag is részt vesz az eseményen.

Éppen ezért Tom Cruise ma Cambridge hercege és hercegnéje mellett lép a vörös szőnyegre a Top Gun: Maverick című film londoni premierjén. Biztosan kijönnek majd egymással, hiszen Vilmos – aki képzett helikopterpilóta – nagy rajongója az eredeti, 1986-os Top Gun-filmnek.

Azt pletykálják, hogy a filmben Mavericket alakító színész nem bízta a véletlenre a londoni premier sikerét, még április elején meghívta a királyi párt a zártkörű vetítésére.

Külön érdekesség, hogy több évtizeddel ezelőtt Fülöp hercegnek és Diána hercegnének is volt szerencséje megismerkedni a ma már veteránnak számító filmsztárral.

Top Gun: Maverick című filmet eredetileg 2019-ben vetítették volna a mozikban, de a pandémia miatt elhalasztották az eredeti bemutatót. Az új alkotásban is Pete 'Maverick' Mitchell életét követhetjük nyomon,  aki több mint 30 évnyi szolgálat után a haditengerészet egyik legjobb pilótájaként tartanak számon. Igazi kasszasikernek ígérkezik az új akciófilm. Készítjük a popcornt!