Nagy öröm érte a Szekszárdi Kutyamenhely védenceit. Biszák László felajánlotta a Főnök című festményét jótékony árverésre. A licitet Valentin napon zárták.

A licit győztese Ellenberger Zoltán

"A tegnapi napon elmentünk Lacihoz, aki nagyon kedvesen fogadott minket, megcsodáltuk a festményeit, kicsit beszélgettünk. Zoli átadta a kutyusok támogatására szánt 70 ezer forintot, és örömmel vitte magával a karakteres festményt. A Főnök méltó gazdára talált."

Ezt írta posztjában a Szekszárdi Kutyamenhely, hozzátéve, Zoli, ismert nevén Buksi szerényen csak ennyit mondott: 

"Buksi is volt otthon nélkül, tudja milyen ha nincs. Fogadjatok örökbe a Szekszárdi Állatmenhely lakóiból! Hálájuk érte Kincs!"


Valentin napig tudsz licitálni Biszák László alkotására.

A szekszárdi alkotó ezzel kíván segíteni

A FŐNÖK méltó gazdát keres. Licitre került Biszák Laci alkotása. A  festőművész ajánlotta fel a képet  a Szekszárdi Kutyamenhely javára. 

A nagyon karakteres és kifejező festményre Valentin napig lehet licitálni. A kép mérete 40 x 30 cm. 

Valentin napig van esélyed

A licit 1 ezer forintról indult. 

A licitet február 14-én 12:00 órakor zárjuk. Licitálni  az eredeti poszt alatt lehet kommentben

– hívja fel rá a figyelmet közösségi posztjában a Szekszárdi Kutyamenhely. Ha valaki névtelenül szeretne licitálni, azt messenger üzenetben teheti meg. 

A festmény Biszák László Szekszárdon élő alkotó munkája, aki immár 30 éve fest, alkot, tagja és művészeti vezetője a Tolna Megyei Bárka Művészeti Szalonnak. 2018-ban megkapta a Tolna Megye Művészetért Díjat. Több mint száz önálló és több száz közös kiállításon vett részt. Munkái megtalálhatóak a világ több országában is.