Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Sport

HETEN kerültek be a válogatott keretébe a KSC-től!

November 11-én Spanyolországgal, majd 14-én Izlanddal mérkőzik a női magyar kosárlabda válogatott a 2023-as Európa-bajnokság selejtezőjének első két fordulójában. Székely Norbert szövetségi kapitány már októberben kijelölte a válogatott bő keretét, melybe 3 játékos is bekerült az Atomerőmű KSC Szekszárd női csapatából.

Az első EB selejtezőt Szekszárdon a Városi Sportcsarnokban fogják játszani ma 18:00 órakor!

Hárman csatáznak ma a spanyolok ellen

Érdemes jegyet váltani a meccsre, hiszen nem mindennapi küzdelem szemtanúi lehetnek a nézők! A magyar válogatott keretében 3 szekszárdi játékosnak is lehet szurkolni: Studer Ágnes, Gereben Lívia és Goree Cyesha is bejutott a keretbe!

Az utánpótlás is remekel! Négyen a régióban!

Ne feledkezzünk meg az utánpótlásról sem, hiszen ők jelentik a szekszárdi kosárlabda sport jövőjét. Belőlük lesznek a nagy játékosok, akik akár a női válogatott keretébe is bekerülhetnek majd, ha jól játszanak!

A KSC U14-es csapatából Hencsik Adrienn, Kófiás Jana, Kollár Lilla és Schiefer Gréta Pécsett, a a kiválasztó táborban bekerültek a Déli régió válogatottjába.

2021. november 13-14-én játszanak majd Székesfehérváron, ahol a négy régió (Dél, Kelet, Nyugat, Pest) legjobbjai mérik össze a tudásukat. Sok sikert kívánunk nekik!

Személyi változás a KSC-ben

Az Atomerőmű KSC Szekszárd vezetősége november 10-én jelentette be weboldalán, hogy Leslie Vorpahl távozik a csapatból:

Ezúton szeretnénk hírt adni a csapatunkban történt változásról, mi szerint klubunk szerződést bontott Leslie Vorpahl amerikai irányítóval. Leslie-nek csak a legjobbakat tudjuk kívánni további pályafutása során, és megköszönni, hogy aktív részese volt csapatunk sikereinek, és történelminek nevezhető Euroligás szereplésünknek. A texasi lány mindig pozitív, életvidám természete üde színfoltja volt kis csapatunknak mind a pályán, mind azon kívül, így természetesen ezt a döntést fájó szívvel hozta meg az Atomerőmű KSC vezetősége.