2021. július 24-én 16 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvény közelében halálos kimenetelű baleset történt.

Ezt megelőzően, egy magyar rendszámú személygépkocsi vezetője a hatósági jelzés ellenére nem állt meg, az intézkedés alól kivonta magát. A sofőr önmagát és másokat veszélyeztetve közlekedett az autópályán, de elveszítette uralmát a járműve felett és a szalagkorlátot átszakítva az árokba csapódott.

A balesetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy ember életét vesztette, három másik sérültet mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. A baleset körülményeit a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. Az esettel kapcsolatban embercsempészés bűntett gyanúja is felmerült, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága jelenleg is vizsgál. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszíni szemlét. Az arra közlekedők, a balesettel érintett útszakaszt a 6-os és 63-as számú főutak irányába tudják elkerülni.

Kérik a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök Szedres térségében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. július 24-én 16 óra körül az M6-os autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 131-es kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan körülmények között – szalagkorlátnak csapódott egy személyautó. A balesetben – a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – négy ember életét vesztette.

Az arra közlekedők, a balesettel érintett útszakaszt a 6-os és 63-as számú főutak irányába tudják elkerülni.

Kérik a járművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

Kép: police.hu