A Tamási Rendőrkapitányság fiatalon elhunyt alosztályvezetőjének tiszteletére második alkalommal szerveztek kispályás focitornát. Tamásiban, a Városi Sporttelepen rendezték meg 2021. szeptember 10-én a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állománya részére az emlékversenyt. A focitornán a megye valamennyi rendőrkapitánysága és a főkapitányság is képviseltette magát egy-egy csapattal. A versengést dr. Kuti István r. ezredes, Tamási rendőrkapitánya és Szabó Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg. Az emléktornán jelen volt Tóth Csaba felesége és két gyermeke is.

Együtt jó a verseny

A kiváló szervezésű, jó hangulatú versenyen a csapatok sportszerű küzdelmekben mérettek meg. A döntőt, a tavalyi évhez hasonlóan a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság csapata vívta. A versengést ezúttal a városi rendőrkapitányság csapata nyerte, akik ezzel elhódították a vándorkupát is. A második a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság lett, harmadik helyet pedig a Paksi Rendőrkapitányság csapata szerezte meg. Az emléktorna legjobb játékosa Rafai Márk – a bonyhádiak csapatából – lett.

Az eredmények

A legtöbb gólt Horváth Erik, a Szekszárdi Rendőrkapitányság csapatából lőtte. A torna legjobb kapusa pedig a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságról Pulcz István lett. A mérkőzések két játékvezetője – Kovács László Péter és Illés Tamás – szintén a rendőrök közül került ki. A második alkalommal megrendezett Tóth Csaba rendőr alezredes Emléktorna sikerét mutatja, hogy már most jelentkeztek a csapatok a jövő évi megmérettetésre.

 

Kép: police.hu