Először látogat városunkba a Magyar Vargas Nagycirkusz! A fővárosból érkezik Magyarország egyik legnagyobb utazó cirkusza a 2021-es vadonatúj műsorukkal. A szórakoztató egység négy napig lesz Szekszárdon, előadásuk a Tesco mellett lesz majd megtekinthető már ma estétől.

Fiatal tehetségeket hoznak magukkal

A cirkusz rengeteg állatot hoz magával, mint például tevéket, lámákat, dromedárokat tibeti jakot és indiai zebut, emellett számos nemzetközi művésszel érkezik. Niko Vargas például az egyetlen magyar, aki 11 évesen lett Aranydíjas artista zsonglőrszámával, a 2020-as budapesti Cirkusz Fesztiválon. Országunkban elsőként ebben a cirkuszban áll porondra három bohóc, Steven, Johnny és Deni bohóc, így nevetésben biztosan nem lesz hiány az előadások közben. Renato Vargas bemutatja majd lenyűgöző drótkötél produkcióját. Ebben az a legizgalmasabb, hogy ő Magyarország legfiatalabb drótkötél egyensúlyozója.

Artisták és transzformersz

Ha valakit ezek nem kötnének le, az se izguljon, hiszen rengeteg akrobata és légtornász is fellép majd a publikum előtt, mindemellett pedig egy nem mindennapi számmal is készülnek, ami nem más, mint a szenzáció Las Vegasból, az élethű Transformers Autorobot Bumblebee.

Az előadások a következő időpontokon tekinthetőek meg:

  • Csütörtök 19:00 óra
  • Péntek 19:00 óra
  • Szombat 16:00 óra és19:00 óra
  • Vasárnap 11:00 óra

 

Kép: facebook.com