Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Kultúra

Indul a színház Szekszárdon

Pótolják a tavaly elmaradt előadásokat. Egymást követik a produkciók, heti rendszerességgel jön új előadás. Négy színházi darab van műsoron a júniusi hónapban és egy került a következő hónap júliusának elejére a Babits Mihály Kulturális Központban. A magaskultúrára nyitott közönségnek alig valamivel több, mint egy hetet kell várniuk. Elsőként Osztrigás Micit láthatják.

A további műsorokat az alábbi időpontok szerint rendezi meg a központ:

  • Georges Feydeau – Szentirmai Ákos – Bradányi Iván: Osztrigás Mici (június 3. csütörtök – 19:00)
  • Heltai Jenő: A Tündérlaki lányok (június 11. péntek – 19:00)
  • Pozsgai Zsolt: Gina és Fidel (június 18. péntek – 19:00)
  • Szente Vajk: Legénybúcsú (június 24. csütörtök – 19:00)
  • Kicsi Gesztenye Klub: Olly és a Fogorvos (július 3. szombat – 11:00)

A kicsiknek sem kell lemaradniuk a kultúráról

Júliusban zenés mesejátékkal érkezik a Kicsi Gesztenye Klub Olly és a Fogorvos című darabja. Az esemény elsődleges célcsoportja a pici gyerekek, de korosztálytól függetlenül bárkinek ajánlják.

Jegyek még minden előadásra kaphatók

Egy darab egységes, valamint három különböző árkategóriában válthatnak jegyet az érdeklődők a kiszemelt előadásra.

A korábban megvásárolt jegyekkel is látogathatók az előadások

Két esetet sorol fel a kulturális központ a már megvásárolt jegyek visszaváltására: ha egy előadás elmarad vagy megváltozik az időpontja. Időpontváltozás esetén az új időpont előtt két hétig igényelhetik vissza a nézők a jegy árát. Olcsóbb lehet a következő évad színházi bérlete. A meglévőt beszámítja a kulturális központ vagy ugyanúgy visszaváltja. Az Orfeum bérlettulajdonosainak a határidő ma jár le, a Múzsa bérleteseknek június hatodikán.

Nem szabad elfelejteni

A jelenlegi járványügyi intézkedések és jogszabályok értelmében az előadásokat azok látogathatják, akiknek van védettségi igazolványuk – erre minden előadás esetében külön felhívja a figyelmet a Babits Mihály Kulturális Központ. Felnőtt kor alatt védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel lehet belépni. A védettségi igazolványt a személyi felmutatásával együtt kötelesek ellenőrizni a központ dolgozói.

Illusztráció: unsplash.com