0:00
/
Ismét tombol a TérZene

Folytatódik a TérZene Program. Érdemes lesz nyitott füllel járni a Garay téren, a Béla király téren, de lesz koncert a Vármegyeháza udvarán is, csakúgy, mint a Művészetek Házában.

Az első koncertek

Az első koncert szeptember 4-én kerül megrendezésre a Kristály Quartett közreműködésével a Garay téren 10:00 órakor. A második rendezvény szeptember 11-én, szintén a Garay téren, 10:00 órakor lesz és Pecze Zsófit hallhatjuk énekelni, akit Ladányi Gábor kísér gitáron.

Az Őszi Fesztivál is tartogat hangversenyeket számunkra

A következő két koncertet a Szekszárdi Őszi Fesztivál keretein belül rendezik. Az egyiket a Szekszárdi Ifjúsági Fúvószenekar közreműködésével élvezhetjük, a másikat a Szekszárdi Gitárkvartett és vendégei előadásában hallhatjuk. Az előbbi szeptember 16-án 18:30-kor lesz a Béla király téren, míg a másik szeptember 18-án, szintén 18:30-kor a Vármegyeháza udvarán. 18-án, szombaton 16:00 órai kezdéssel hallhatjuk még a Dolce Vita Klarinétegyüttest a Garay téren.

Az utolsó kiírt koncert egy ünnepi hangverseny a zene világnapjának alkalmából, ami a „Lendületben” címet kapta. Ezt október 1-én, 19:00 órakor tekinthetjük meg a Művészetek Házában.