Joice M. Figueiró május 7-én adott életet kisbabájának, éppen a Metallica brazíliai koncertje közben, amikor a zenekar az Enter Sandman-t játszotta. Az újdonsült anyuka most egy videót osztott meg, amelyből kiderül, hogy a banda frontembere, James Hetfield felhívta őket és gratulált nekik.
A rövid részletből kiderül, hogy Joice teljesen elérzékenyült, amikor meghallotta Hetfield hangját, és a könnyeivel küzdött, miközben a zenész elmondta, hogy hallott a történtekről és szeretne gratulálni a családnak. Joice beszámolója szerint nagyjából 7 percig beszélgettek és a frontember végig nagyon kedves és barátságos volt.
 

A történteket több száz Metallica-rajongó is figyelemmel kíséri, akik felvetették, hogy a kicsit Sandman-nek kellene elnevezni, de a szülők választása végül a Luan-ra esett: "a nevünk egy életre szól, és biztos sokat piszkálnák őt, ha Sandman-nek hívják. Szerintem ez enélkül is egy elég őrült sztori, amit sokáig mesélhet majd. Azon viszont már elgondolkoztunk, hogy adunk neki egy második keresztnevet is, ami valahogy kapcsolódik a Metallica-hoz."
Joice M Figueiró  39 hetes terhesen érkezett a koncertre és végül a helyszínen szülte meg gyermekét, Luan-t, aki éppen az Enter Sandman közben jött a világra. A boldog édesanya az Instagramon számolt be az este alakulásáról, a posztját pedig a zenekar is megosztotta.


 
"Annyian írtatok, hogy képtelenség lenne egyesével válaszolni, ezért inkább itt írom le, hogy mi történt. Elmentünk a Metallica koncertjére és hátul maradtunk. A buli előtt igyekeztem kipihenni magam és odabent is végig ültem. A két előzenekar, az Ego Kill Talent és a Greta Van Fleet koncertje alatt még minden rendben volt, de a Metallica fellépése közben elkezdődtek a fájások és minden nagyon gyorsan történt. Nagyjából három dal lehetett hátra, amikor Jamie szólt a tűzoltóknak, hogy segítsenek. Ők beszéltek az orvossal, aki azt mondta, hogy azonnal kórházba visznek egy mentőautóval, de erre már nem volt idő!  
 
A kisfiam a koncert helyszínen jött a világra, miközben a Metallica még játszott! Mindenki elég nagyot nézett! Már a bejáratnál is többen megjegyezték a nagy hasamat látva, hogy a koncert közben fogok szülni, és igazuk is lett!   Három éve vettük meg a jegyeket, és a legvadabb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy végül így alakul majd az este! Kész őrület volt az az egész nap – könyvet kellene írnom róla! Az viszont csak poén volt, hogy James Ulrich lesz a kicsi neve igazából Luan Figueiró-nak hívják! Köszönöm, hogy ilyen sokan érdeklődtetek, szerencsére mindketten jól vagyunk, bár én még mindig csak kapkodom a fejem, hogy mi is történt velem!"