A Vital Protein legfrissebb kampányában Jennifer Aniston osztja meg a gondolatait arról, mi minden vital, azaz létfontosságú számára a mindennapokban. A Kaliforniai álom alkotója, Damien Chazelle által rendezett szpotban Aniston hosszan sorolja, mik azok az apró dolgok, amiktől az ember kiegyensúlyozott és boldog lesz, milyen egy tökéletes nap számára. 

Így hangzik el, hogy a „jó barátok létfontosságúak” – ezt a kijelentést pedig biztos, hogy nem véletlenül adták egy olyan színésznő szájába, aki azzal lett világszerte ismert, hogy Rachel Greent alakította a Jóbarátokban.
Aniston egyébként nem csupán reklámarcként kapott szerepet a márka új kampányában, hanem a Vital Protein szeletek megalkotásában is részt vett, és becsempészte az étrend-kiegészítő snackbe a kedvenc szokatlan alapanyagait; a pecsétviaszgombát és a süngombát. Ezek a koncentrációs képességet hivatottak javítani.
Jennifer Aniston, akit mostanában színésznői minőségében a The Morning Showban lehetett látni, pár hónapja egy gyógyszercéggel vállalt együttműködést, hogy felhívja a figyelmet az őt is hosszú évtizedeken keresztül érintő a kóros álmatlanságra.