Amíg ma Szekszárdon meleg, nyárias időt érzékeltünk, addig a megye más településein záporoztak az esőcseppek, Tamásiban pl. jégeső esett.

A továbbiakban is marad a változékony, szeszélyes kora tavaszi idő.

Pénteken fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, elszórtan átmeneti jelleggel záporok, zivatarok is kialakulhatnak, ahogy ma is. A Dunántúlon élénk lehet a keleties szél, de záporok, zivatarok környezetében erős, viharos széllökésekre is számítani kell. Hajnalban 7 és 14, délután 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet, de a zivatarokat követően több fokot hűlhet a levegő.

Szombaton ismét többször takarhatják felhők a napsütést, és elszórtan záporok, zivatarok ismét kialakulhatnak. A szél elsősorban az esőzésekkel együtt támadhat fel, de helyenként ettől függetlenül is élénk lehet. A legmelegebb órákban 21-27 fokot mérhetünk.

Vasárnap folytatódik a változóan napos-felhős idő. Elszórtan ekkor is lehet záporokra, zivatarokra számítani. Helyenként élénk, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos lesz a szél. A legmagasabb hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Hétfőn már több napsütésre van kilátás, de elszórtan még egy-egy zápor, zivatar kialakulhat, Kedden már szárazabb idő valószínű.