Az Atomerőmű KSC Szekszárd 30 éves center játékosa, a szerb és magyar állampolgársággal egyaránt rendelkező Krnjics Szara a 2017/2018-as szezonban mutatkozott be Szekszárdon, ahol rögtön Magyar Kupa arany- és bajnoki ezüstérmet szerzett. Két éve írta alá a csapattal kötött szerződéshosszabbítását.

Súlyosan megsérült

Az április 6-án lezajlott, az NKA Universitas PEAC elleni elődöntő párharc közben Krnjics Szara sajnos a második negyedben sérülés miatt kiállni kényszerült. Nemrég kiderült, hogy sérülése komoly és műteni kell.

„Sajnos félelmeink beigazolódtak, nemrég tudtuk meg, hogy a szerdai, pécsi találkozón sérülést szenvedő centerünk, Krnjics Szara jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, hiszen egyik alapemberünket vesztettük el a magas poszton. A diagnózist követően orvosainkkal egyeztetve most Szarának jön egy egy hónapos pihenés, utána jöhet majd a műtét. Bízunk benne, hogy az operáció jól sikerül és mielőbb a pályán láthatjuk újra játékosunkat.” – tájékoztat a KSC honlapján Szabó Gergő ügyvezető igazgató.

Fontos játékos

Krnjics Szara az egyik legfontosabb pozíciót tölti be a csapat játéka során, nélküle nehezebbek lesznek a harcok, de a KSC-nek szerencsére nem ő az egyetlen húzó embere. Az elődöntő harmadik, sorsdöntő összecsapása Szekszárdon kerül megrendezésre holnap este hat órakor.

Képek: Atomerőmű KSC Szekszárd