Kilenc és fél millió forintot csalt ki férfiaktól. 

Kapós volt az interneten

A paksi rendőrök elfogták, a Szekszárdi Járásbíróság bírája pedig letartóztatta azt a 44 éves karcagi nőt, aki egy társkeresőn csaknem kilenc és fél millió forintot csalt ki 43 férfitól. 2020-ban egy paksi lakos tett feljelentést karcagi nő ellen. Társkereső oldalon ismerkedtek meg. Az asszony a férfitól különböző kitalált történetekkel hónapok alatt több mint másfél millió forintot csalt ki.

44 éves nő még legalább 42 másik férfit is átvert

Az okok széles skálán mozogtak: adóhatóság által kiszabott büntetés megfizetése, megélhetés, gyermeke gyógyszerének kiváltása, iskoláztatás, édesanyja temetési költségei, illetve örökösödési illeték megfizetése. Rövid határidőre kért kölcsön. 

Másfél év alatt több millió

Az eddig kihallgatott sértettektől csaknem kilenc és fél millió forintot csalt ki az elmúlt másfél év alatt.  Mindannyiukat folyamatosan tévedésben tartotta, ígérgetett nekik, amíg ők a pénzt a számlájára elutalták.

Ezt követően elérhetetlenné vált.

A nő akkor sem állt le, amikor első kihallgatását követően az ország két különböző pontján felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték ugyanilyen csalások miatt. 

Kattant a bilincs

Az asszonyt utoljára november második hetében hallgatták ki gyanúsítottként a Paksi Rendőrkapitányságon, majd őrizetbe is vették. A Szekszárdi Járásbíróság bírája pedig a napokban elrendelte letartóztatását.