Kezdőlap ALISCA Alisca - Gazdaság

Már nagyon sok vállalkozás várja a hamarosan megjelenő uniós eszközbeszerzési pályázatot

A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt, vagy vállalkozása képviselőjét az AGORA Oktatási Intézet Kft. ügyvezetője által tartandó ONLINE előadásra, melynek témája:

Hogyan készüljünk fel időben a közelgő GINOP Plusz 1.2.1–21 eszközbeszerzési pályázatra?

A hivatalos kiírás bármelyik pillanatban megjelenhet, a tervezetét pedig már most is ismerjük és jó hír, hogy eszerint Tolna megye a legtámogatottabb térségek közé tartozik. A szóban forgó pályázatban az eszközbeszerzésen és technológia fejlesztésen kívül, vannak kötelezően választandó elemek is. Ezek között található a szervezetfejlesztési tanácsadás és képzés, melyekért plusz 10 pontot lehet elszámolni a pályázatok értékelésekor. Ezen szolgáltatásokat, minősített tanácsadó cégtől kell igénybe venni. Együttműködő partnerünkkel, az AGORA Oktatási Intézet munkatársaival körbejárjuk a témát. Ők tanácsadással, szervezetfejlesztéssel, képzéssel, valamint saját partnereikkel közösen pályázatírással és menedzseléssel is foglalkoznak.  Az egyik pályázati feltétel miatt a rendezvényt olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik legalább 3 fő alkalmazottat foglalkoztatnak.

A rendezvény időpontja: 2021. június 2.

Napirend: 13.45-14.00 Regisztráció, csatlakozás az online rendszerhez 14.00-14.30 Előadás a közelgő GINOP Plusz 1.2.1–21 eszközbeszerzési pályázatról 14.30 Konzultáció az előadóval és a Pannon Novum Nonprofit Kft. pályázatíró cég jelen lévő munkatársaival Előadó: Kaiser Eszter, az Agora Oktatási Intézet Kft. ügyvezetője

Az előadást online tartjuk meg, amelyre előzetesen regisztrálni kell. Részvételi szándék jelzése a hornok@tmkik.hu e-mail címen június 1., 16:00 óráig.