Naszvadi Endre Zoltán ügyfélköre több ezres nagyságú. A napokban hirdették ki „Az Év Szaktanácsadója” díj nyerteseit. Az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara másodszor hirdette meg a pályázatot.

Cél a termelők segítése

Azokat a szaktanácsadókat illették külön figyelemmel, akik kiemelkedően, a mezőgazdasági termelők érdekeit legjobban szolgálva végzik a munkájukat.

„Az Év Szaktanácsadója” díj az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közös szakmai elismerése. 

Hatan az élbolyban

A díjra jelöltek közül a hat legjobbnak ítélt pályázati anyagot benyújtót hallgatta meg az AM, a NAK és a Nemzeti Agrár-tanácsadási Bizottság alkotta szakmai grémium. 

„Az Év Szaktanácsadója” címet Naszvadi Endre Zoltán Tolna megyei szaktanácsadónak ítélték.

A díjazott a Dél-Dunántúl legnagyobb szaktanácsadói központját hozta létre, több mint száz szövetkezeti és kétezer gazdálkodó ügyféllel rendelkezik, és egyben gazdaköri elnök is, 15 éve szaktanácsadó. 

  • Bányai Tibor „Az Év Innovatív Szaktanácsadója” különdíjban részesült 
  • Mészáros Gergely „Az Év Erdőgazdálkodási Szaktanácsadója” különdíjban részesült.
  • A pályázaton elért kimagasló eredményért és a kitűnő szaktanácsadási munkájáért elismerő oklevelet vehetett át Illés Attila, Kiss Gábor és Vágner Ákos.

A díjak átadására a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow keretében, Mezőfalván került sor. Az elismeréseket Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Győrffy Balázs, a NAK elnöke, valamint Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, NATaB-elnök adta át.