Július közepén a Tolna megyeiek számára is megnyílik a pályázat. Az Agrárminisztérium újranyitja az „Állattartó telepek fejlesztésének támogatása”című pályázati kiírást. 

A korábbi pályázat óriási sikerrel futott

Az újranyitást a 2020 őszén pályázható felhívás óriási sikere indokolja, így ismét lehetőség lesz az állattartók számára nagyobb léptékű beruházások megvalósítására. Ha te is állattartással foglalkozol vagy éppen belevágsz, akkor karikázd be a naptárban a dátumot: július 14. Ekkor nyílik meg újra a lehetőség. 

Sertés, kecske, nyúl, boci? 

A támogatás széles. Baromfitartók, sertéstartók, szarvasmarhatartók, juhtartók, kecsketartók, lótartók, nyúltartók, méhészek és még több más gazdasági haszonállattal foglalkozó állattartó számára ismét lehetőség nyílik arra, hogy támogatás mellett új állattartó telepet létesítsenek.

A létesítés mellett a támogatást felhasználhatod korszerűsítésre, az állattartáshoz kapcsolódó eszközök, gépek beszerzésére. 

Azok is részesülhetnek ismét támogatásban, akik számára eltérő megvalósítási hely kapcsán már korábban is megítélték a támogatást.