Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Sport

Minden jegy elkelt, teltházas a Magyar Nagydíj

Elfogyott az összes jegy a Forma 1-es Magyar Nagydíjra. Pedig nem most lesz, hanem csak négy hónap múlva, július 31-én.

A Hungaroring közösségi oldalán megjelent közlemény szerint gyakorlatilag sehova sem lehet már belépőt váltani, még az állóhelyekre szólókat is megvették. Ez a számok nyelvén azt jelenti, hogy csaknem 100 ezer néző drukkolhat kedvencének Mogyoródon. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója közölte: a pálya vasárnapra elérte a kapacitása felső határát, ezért elkezdik értékesíteni a pénteki, szombati jegyeket is, amelyek minden valószínűség szerint ugyancsak rekordgyorsasággal gazdára találnak.

Gyulay Zsolt hozzátette: ehhez hasonlóra még nem volt példa, amióta az ő irányításával vezetik a pályát. Mint fogalmazott, ez a hatalmas érdeklődés is azt bizonyítja, hogy érdemes a Hungaroringbe fektetni: a fejlesztés és bővítés nemcsak a szerződéshosszabbítás miatt elengedhetetlen, hanem a nézőszámra is hatással lenne, hiszen több szurkolót tudnának fogadni. 

A Forma-1-es Magyar Nagydíjak történetében a 2019-es eseményen négy nap alatt 230 ezer ember fordult meg a Hungaroringen, a futamot 92 ezren tekintették meg a helyszínen.

Kép forrása: hungaroring.hu