Egy dolog biztos: a klasszikusan manikűrözött, teljesen natúr köröm egy kis fénnyel már a múlté, főleg, ha esküvőről van szó.

Az örökkévalóságot jelképező, ragyogó gyűrűkkel díszített menyasszony keze mindig a középpontban van, és napjainkban már számtalan olyan körömtrend létezik, amelyik továbbra is a letisztult szépséget jelképezi.

Nemrégiben kötötte össze életét egy Palm Beachi-i álomesküvőn Nicola Peltz és Brooklyn Beckham. Napokkal később a hírességek manikűröse, Tom Bachik felfedte az Instagramon a ’90-es évek egyedi szupermodell-manikűrjét, amelyet a menyasszony számára készített. A klasszikus francia manikűr legújabb verziója immár leheletfinoman árnyalt körömheggyel és semleges alappal ragyogott, meghatározva az új esküvői szezon trendjét.

Hat év telt el azóta, hogy Kim Grace Kanadába költözött a koreai szakmai képzés után. Magával vitte néhány kedvenc koreai lakkját is, amelyek közül az egyik semleges árnyalatú volt és mindig azt viselte. „Tiszta és klasszikus” – mondta róla. A vendégeinek annyira megtetszett, hogy nagy részük ugyanezt az exluzív koreai lakkot kérték. Ekkor Kim elkezdett kísérletezni hogy egy újfajta, mégis semleges színt alkosson.

Ez az univerzálisan gyönyörű, tejszerű árnyalat minden menyasszonyhoz  és gyakorlatilag bármilyen esküvői ruhához illik.

„Két különböző lakkban megtaláltam a tökéletes árnyalatokat, majd megpróbáltam keverni, rétegeket építeni, és kitalálni, hogy melyiket tegyem a tetejére vagy az aljára, majd elkészítettem a saját receptemet” – mesélte Kim.

Íme, a „Grace Cocktail”.

Ha szeretnéd, hogy a csodálatosan ragyogyó jeggyűrűd „az ujjbegyedig érjen”, akkor próbáld ki ezt a szemet gyönyörködtető kövekkel kirakott manikűrt. A semleges körömnek köszönhetően egyáltalán nem hivalkodó, hanem elegáns és finom.

Ha szeretnél egy kis extrát, próbáld ki azt a verziót, amikor a körmöd végére festett finom, nagyon vékony francia vonalat kék színnel fested. Hogy szól a mondás? Valami régi, valami új, valami kölcsönvett, valami kék…