A Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság a Dienes Valéria Általános Iskola energetikai korszerűsítése című projekt egy korábbi kiírásban már zöld utat kapott, az ott rendelkezésre álló forrás viszont nem volt elég a megvalósításra. Most viszont a tervek megvalósításának érdekében munkacsoport alakult.

A teljeskörű tervdokumentáció már elkészült, egy úgynevezett ”B” verzióval az előre nem látható nehézségekre adható gyors válasz – számolt be a GVB üléséről a város honlapja.

Elő lehet majd venni az ingatlanokat ha szükség lesz rá

Több önkormányzati tulajdonú ingatlan sorsáról is döntöttek már. A város lehetőség szerint az ingatlanok nagy részét bérbe fogja adni, hátha a későbbiek során még szükség lehet rájuk.

Telefonokat kap a kórház

Azt is jóváhagyták a bizottság tagjai, hogy a kórház hasznosíthassa a polgármesteri hivatalban fölöslegessé vált telefonokat. A Városházán ugyanis befejeződött a belső hálózat korszerűsítése, aminek során internet alapú telefonok telepítésével jelentős költségmegtakarítás érhető el a jövőben. Így nagyjából 70 még használható, jó állapotú készülék szabadult fel, melyeket a kórház hasznosítani tud majd saját rendszerében.

 

Kép: facebook.com