Idén október 6-án indult a fűtés Szekszárdon, ami pár nappal korábbi időpont a megszokottnál. Tolna megyében csak Szekszárdon, Pakson, Dombóváron és Bonyhádon van távfűtés.

Csukle Tibor ügyvezető igazgató elmondta, hogy Szekszárdon a fűtési rendelkezésre álló időszak szeptember tizenötödikétől május tizenötödikéig tart, amennyiben a közös képviselők kérik a fűtés bekapcsolását, akkor eleget tesznek a kérésnek.

Bonyhádon október 15-én kezdődik a távfűtéses szezon

Ezt abban az esetben is megteszik, ha a napi külső átlaghőmérséklet három egymást követő napon tizenkét fok alá, vagy egy nap tíz fok alá csökken. Szekszárdon ötezer-hatszáz lakásban és kétszázhuszonnégy közületben indult el a távhőszolgáltatás. Bonyhádon a távfűtés október tizenötödike és május tizenötödike között folyamatosan működik a városban.

Huszonnégy órás telefonszolgálat

A Fűtőmű Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. több, mint ezer lakás fűtéséért felelős. A város tulajdonát képező Kft. huszonnégy órás telefonszolgálatot tart a hét mindennapján, így bármilyen meghibásodás, illetve probléma esetén kereshetik őket ügyfeleik.

 

Kép: pixabay.com