Kezdőlap SZEKSZÁRD Szekszárd - Közélet

Nyitnak az iskolák, nyílnak az első ajtók

Nincs akadálya a sofőrtől való jegyvásárlásnak vagy az első ajtós felszállásnak. Május 10-től indul a felső tagozatos diákok és a középiskolások jelenléti oktatása. Hétfőtől reggelente ismét megtelnek a buszmegállók, vegyes korosztály várja a buszok érkezését és indulását. Sokan ugyanis nem gyalog vagy autóval, hanem helyi tömegközlekedéssel jutnak el a munkahelyükre vagy iskolába.

Az első üléssorok továbbra is le lesznek zárva

Ezen kívül kötelező és nagyon fontos a szánkat és orrunkat maszkkal eltakarni, amire a Volánbusz Zrt. külön figyelmeztet.

A Volánbusz is odafigyel

A cég mindent megtesz az utasbiztonságért és egészségük védelméért saját munkavállalóikat is beleértve. A járművek takarítása továbbra is folyamatos, tisztítási feladatokra összesen 237 ezer liter fertőtlenítőszer fogyott eddig. Folyékony szappanból, kézfertőtlenítőből 75 ezer liter fogyott, különböző szájmaszkokból 822 ezer darabot osztottak ki munkavállalóiknak országszerte. Az állomásokon változatlanul lehetőség van kézfertőtlenítőkre 700 pályaudvaron, amik érintésmentesek, tehát elég mindössze a kezünket a berendezések alá tartani, a többit az eszköz elvégzi magától.