NŐI KOSÁRLABDA NB1 A-CSOPORT ALAPSZAKASZ, 8. FORDULÓ

November 20-án, szombaton 18:00-tól lépett pályára ismét az Atomerőmű KSC Szekszárd együttese. A VBW CEKK CEGLÉD ellen játszották a Magyar Bajnokságon belüli következő mérkőzésüket. Sokat kellett zóna ellen menniük, és a mérkőzés sem kezdődött túl jól számukra, a végén azonban egy magabiztos siker született. Az idegenbeli győzelemmel a szekszárdi csapat megőrizte a Magyar Bajnokságon belüli veretlenségét. 

VBW CEKK CEGLÉD – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 66-94

MESTERMÉRLEG

Hegedűs Péter:

Két teljesen ellentétes félidőt játszottunk. A bajnokságban most először vagyok teljesen elégedetlen a csapat teljesítményével. Húsz perc jó kosárlabdával egy csapat sem nyer mérkőzést, úgyhogy rá kell jönnünk, mi okozta ezt a mentális leolvadást a második félidőben.

Djokics Zseljko:

A Cegléd kellemetlen ellenfél volt az első félidőben, sokszor váltottak védekezést és felkészültek a játékunkból. Örülök, hogy a játékosaim jól reagáltak erre a második félidőben és ott már jó volt a védekezésünk, sok pontot tudtunk szerezni gyors indításokból.

A lányok nem tudnak sokat pihenni, mert máris érkezik az Euroliga következő mérkőzése 2021. november 24-én, szerdán 20:30-kor a spanyolok ellen.