200 millióból fejlesztik a szekszárdi rendezvények technikai hátterét. A közbeszerzési összeállítás a jövő héten elkezdődhet. 

Egyhangúlag szavaztak

A Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság rendkívüli ülésen egyhangúlag 4 igen szavazattal döntött a 4. mérföldkő, vagyis a közbeszerzési eljárás lezárásának 2022. július 31-re történő módosításáról, valamint a projekt fizikai befejezésének határidejét 2022. december 31-re tolta ki.

Szakértő segíti a beszerzést

A beszerzéssel érintett Babits Mihály Kulturális Központ, a Szekszárdi Sportközpont és a Vagyonkezelő Kft. vezetői a jövő hétre kijelölnek egy-egy szakértőt. Ők segítik a nettó 143 millió forintos közbeszerzés  pontos összeállítását.

A beszerzendő eszközök listáján szerepel mások mellett: hangtechnika, színpad, lelátók, drón, fényfestő projektor csomag, óriás napernyők, sátrak.

Ezek pontos leírását a szakértőktől várják. A projekt lebonyolításának másik nagy szakasza az eszközök leszállítása és átvétele, valamint a projekt elszámolása. Erre a 2022. októbere és decembere közötti időszakban kerülhet sor.

forrás:szekszard.hu