A Szekszárdi Sportközpont atlétája megvédte címét

Levente megvédte Bajnoki címét a 10000 méteres Felnőtt Magyar Bajnokságon szeptember 19-én Budapesten a Vasas Pasarét Sportcentrumban. A Magyar Atlétikai Szövetség és a Vasas SC atlétikai szakosztálya által delegált versenyen a 10 000 méteres versenyszámok (női-férfi: felnőtt, U23, junior) győztesei elnyerték a „Magyarország

2021. évi 10 000 m-es Bajnoka” címet és az első három helyezett a MASZ bajnoki érmét vehette át egy vándordíjjal együtt.

Levente verhetetlen

Eredménye különösen értékes, mert versenytársai csak 2400 méterig tudták tartani vele a lépést, onnan önmagával kellett megküzdenie! Levente teljesítménye látványosan javult az elmúlt egy évben. Láthatóan nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, hozza az eredményeket. A Magyar Atlétikai Szövetség 2019-ben őt választotta az év férfi junior atlétájának, melyet a facebookon köszönt meg:

"Szeretném megköszönni azoknak, akik nélkül ez nem sikerülhetett volna, és akik hosszú évek óta feltétel nélkül támogatnak: családomnak, edzőmnek Szőke Gergőnek, Németh Gyulának, edzőtársamnak és barátomnak Palkovits Pistinek, Csillag Balázsnak és a Szekszárdi Sportközpontnak, és természetesen a Magyar Atlétikai Szövetségnek!”

Szemerei Levente jelenleg Hollandiába készül, ahol U23-as magyar csúcsot szeretne futni, illetve minél közelebb kerülni a felnőtt magyar rekordhoz.

Kívánjuk neki a legjobbakat!