Most kérdezd meg!  „Társasházak napja” címmel tart online konzultációt a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szekszárdi, Dombóvári és Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltsége 2021. november 26-án.

Most online tedd fel kérdéseidet! 

Az online konzultáción felül november 24-től 26-ig a társasház lakóközösségeinek képviselői, vagy lakói a világhálón és telefonon keresztül is feltehetik kérdéseiket azzal kapcsolatban, hogy milyen tűzmegelőzési szabályok vonatkoznak a lakókörnyezetükre, hogyan erősíthetik közvetlen környezetük biztonságát. 

A háromnapos fórumon a kirendeltségek nagy hangsúlyt fektetnek az Országos Tűzmegelőzési Szabályzat előírásainak megismertetésére is.

A fórum célja,  a széleskörű tájékoztatás a követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól. Vajon lehet e virág a folyosón, vagy akkor akadályozod a menekülést? Teheted e keresztbe a ruhaszárítót az egyetlen folyosói ajtó elé? Ha ez érdekel, kérdezd meg a legavatottabbakat!

Kémény, villamosberendezés górcső alatt

Az esemény célja a kémények használatára és a gázkészülékek felülvizsgálatára vonatkozó szabályok megismertetése. Ugyanilyen fontos téma a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatának kérdése. 

Vedd fel a kapcsolatot

  • Szekszárdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség: megelozes.szekszard@katved.gov.hu
  • Dombóvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség: megelozes.dombovar@katved.hu
  • Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség: megelozes.paks@katved.gov.hu