Minden üzlet történetében nagy esemény, amikor az első születésnapját ünnepli. A szekszárdi piactéren található Öko Spájz csomagolásmentes bolt tulajdonosa, Ferenczi Ágnes és vásárlói augusztus 28-án élhetik át ezt az örömöt.

Érdemes benézni

A bolt szombaton számos kedvezménnyel, meglepetéssel és egy nyereményjátékkal várja az érdeklődőket. Ha már gondolkoztál rajta, hogy meglátogatnád az üzletet, akkor ne habozz, mielőbb készíts elő szütyőket, vászontáskákat és befőttes üvegeket, hiszen aznap nem csak az általános termékek lesznek kaphatóak.

Friss és ellenállhatatlanul finom

A jeles alkalomból házi péksüti és házi, kovászos kenyér kóstolást rendeznek. Nem kell aggódni, ha valami nagyon ízlik, természetesen vásárolni is lehet majd belőle. A péksütiket és kovászos kenyereket egy kedves mohácsi pár készíti, hiszen a pékárukba került liszt is mohácsról, egy ottani malomból származik.

Talán te lehetsz a szerencsés kiválasztott!

A bolt, mint cikkünkben már említettük, egy nyereményjátékkal is készül vásárlói számára. Vásárlás után meg kell adnia nevet és telefonszámot, nap végén pedig értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Amennyiben te is a környezetvédelem és a csomagolásmentes vásárlás oldalán állsz, szerintünk mindenképpen ott a helyed szombaton!

 

Kép: facebook.com