Különös módon bukott le két nő, akiket most már emberöléssel gyanúsítanak.

A rendőrök október 23-án, szombaton indítottak eljárást egy 57 éves komlói és egy 43 éves sásdi nő ellen, akik közösen ápolták az idősebb nő anyósát. Az eddigi információk szerint korábban megállapodtak abban, hogy megölik a 86 éves nőt. Ám amíg ez kiderült, különös előzmények vezettek
Az 57 éves nő előző nap, október 22-én feljelentést tett társa ellen zsarolás miatt, mert a 43 éves nő azt mondta neki, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban. Ettől csak akkor lépett volna vissza, ha fizet neki 3 millió forintot.
Az eljárás során a rendőrök meghallgatták a hangfelvételeket, amelyek alapján a nyomozóknak az a gyanújuk támadt, hogy a két nőnek köze lehet az idős hölgy halálához. A beszerzett adatok alapján a két gyanúsított rendszeresen egy ismeretlen eredetű és hatóanyagú tablettát adott az áldozatuknak, amelyektől október 21-én elhunyt.
A rendőrök mindkét nőt elfogták és előállították a főkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat. Ellenük emberölés miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A zsarolás miatt pedig a Komlói Rendőrkapitányság nyomoz a 43 éves nő ellen.