Megvannak a nyertesek, de még titok. Alkotói pályázatot hirdetett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság óvodások és iskolások részére. A felmenő rendszerű verseny országos megmérettetését Tolna megye rendre szép eredménnyel zárja.

Az óvodások és az iskolások idén is megmutathatták a pályamunkáikkal, hogy miként látják ők a hőseinket, a tűzoltókat és a hivatásukat. 

Idén is meseszép és ötletes alkotásokkal kápráztatták el a zsűrit a gyerekek és felkészítőik.  216 pályamű érkezett, a korábbi évekhez hasonlóan ismét feladta a leckét az értékelést végző rajzpedagógusoknak. A legjobb Tolna megyei rajzok kiválasztásában a Tolna Megyei Tűzmegelőzési Bizottságnak Váradyné Péterfi Zsuzsanna, a Paksi Városi Múzeum igazgatója, Mezősi Andrea és Boros Eszter rajzpedagógusok voltak a segítségére. Az óvodások és iskolások fantáziája ezúttal is szárnyalt.

A zsűri szabadkézi rajz, irodalmi alkotás és kézműves alkotás kategóriában díjazza a legjobbakat. 


Még várnod kell az eredményre!

A nyertesek nevét később hozzák nyilvánosságra. A területi versenyen első helyezést elért alkotások részt vesznek az országos versenyen is, ahol az elmúlt években rendre kiemelkedő Tolna megyei eredmények születtek, amelyek reményeink szerint az idei évben is érkezni fognak.