Kezdőlap LIFE MAGAZIN Női Napozó

Tuti beauty tippek

Hideg, hideg és még egy kis hideg.

Amennyiben nem egy medence partján fekszel – a napernyő alatt egy koktéllal a kezedben –, akkor értékelni fogod szépségápolási tanácsaink.

Hűsítő arcpermet

Az arcpermetek annyira varázslatosak, különösen, ha olyan extra nyugtató összetevőket tartalmaznak, mint az aloe vera vagy a varázsmogyoró. Használat után hagyd magától elpárologni a nedvességet és élvezd a hűvös frissességet.

Krioterápia

A krioterápia szó szerint hidegterápiát jelent. „Évek óta használom a krioterápiát, az extrém hideget a szalonkezeléseim részeként” – mondja Teresa Tarmey, a sztárok kozmetikusa. Azonnal és drámaian kiemeli a megereszkedett és puffadt bőrt, megfiatalítja a fakó arcszínt és formázza az arcot. Tökéletes azok számára, akik látványos eredményekre vágynak egyből a kezelés után, és ideális az elfoglalt nők számára is.

Nem engedheted meg magadnak a krioterápiát? Ne csüggedj, számtalan árkategóriában lehet otthon haszálható szuper Cryo-arcmaszkokat kapni, amelyek szintén nagyon hatásosak.

Smink a hűtőben

A sminktermékeid ugyanolyan rosszul bírják a rekkenő hőséget, mint te. A hidratáló, tisztító, tonik, alapozó, korrektor stb. hűtőszekrényben való tárolása megőrzi eltarthatóságát, de egyben kellemesen hűvös alkalmazást is biztosít.

Egy gyors, meleg zuhany

A meleg zuhany beindítja a test hűtési mechanizmusait, csökkentve a test maghőmérsékletét. Éppen ezért a meleg zuhany hatása a hőségben sokkal jobb, mint a hideg, ami arra készteti a szervezetet, hogy kompenzációként emelje meg testünk maghőmérsékletét. A hideg zuhany alatt vagy után előforduló hidegrázás pedig fokozza az aerob légzést, ami hőt bocsát ki. Ezt nem mi találtuk ki, hanem tudományos tény!

Sok sikert a kísérletezéshez!