Dobd fel a nyarat jobbnál jobb könnyen megvalósítható programmal! Ezeket kicsik és nagyok egyaránt ujjongva fogadják. Találsz itt ötletet jó és rossz időre. Ha nem jut eszedbe, hogy mihez kezdj a hosszú szünet alatt, vedd elő a bakancslistát, és meríts belőle ihletet!

Nézz naplementét/napfelkeltét!

Ugye, hogy jó ötlet kiülni a teraszra vagy az erkélyre és onnan csodálni a naplementét vagy a napfelkeltét? Szekszárdon is nagyon sok olyan pont van, ahol fantasztikusan látni ezt a csodálatos fél órát.

Készíts házi jégkrémet!

Epertől kezdve a banánon át, egészen a málnáig bármilyen gyümölcs szóba jöhet, ha házi fagyiról van szó. Bármelyik boltban lehet kapni akár sima tejet, akár növényi tejet és azzal összeturmixolni az adott fagyasztott gyümölcsöt. Ha nagyon fel akarod turbózni, adj hozzá egy kis vanília aromát is.

Csinálj papírsárkányt!

Számos park és zöld terület található Szekszárdon, ahol nem csak piknikezni, de sárkányt eregetni is lehet. Ne hagyd ki te sem!

Építs tündérházat/kertet!

Nem csak a kertbe, de egy teraszra, növények közé akár, nyáron kintre a fűbe, de még akár csak a polcon is rendkívül bájosan mutatnak a kis tündérházak. Ráadásul alig kell hozzá pár dolog:egy üveg, gyurma, alufólia, némi festék, és máris kezdhetsz neki!