0:00
/
Vállald be, legyen saját körforgód!

Szekszárd körforgóit szeretnék virágosítani, szépíteni. Ács Rezső polgármester és Korcsmár István, a vállalkozói kerekasztal vezetője tartott sajtótájékoztatót a napokban.

Segítség a mikro-és kisvállalkozásoknak

„Sokakat érintett negatívan a pandémia időszaka. Ezt segítendő egy pályázat nyitásával további segítséget adunk a városban nehéz helyzetbe jutott mikro- és kisvállalkozásoknak. 10 millió forint árbevétel alatti és 10 fő alatti vállalkozások jelentkezhetnek rá”

– mondta Szekszárd első embere. Június 30-val lehet pályázni. 

Neked is segít!

Az összeg, amit kaphatsz maximum százezer forint. Ezt felhasználhatod működési költségeidre,  alkalmazottak megtartására vagy éppen az újraindításhoz szükséges eszközökre. Kitétel a szekszárdi székhely, telephely.

 

Akarsz egy körforgót? Vedd a „nevedre”!

Korcsmár István elmondta, szeretnék, ha egyre virágosabb lenne a város. Ezért gondolták ki, hogy „vegyük nevünkre” a körforgókat. A kerekasztal tagjai ötöt már – egyfajta példamutatásként is – örökbe fogadtak.

A többire is várják egyesületek, civilek, vállalkozások, de akár magánszemélyek jelentkezését is. 

„Máté István ötletgazdával közösen kiírnánk egy ötletpályázatot a Kálváriára”

– mondta a kerekasztal vezetője. A pályamunkákat tartalmazó installációkat a Vármegyeháza udvarán mutatnák be a nagyközönségnek. Az eredményhirdetést szeptember 16-ra tervezik.