Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivált szerveztek Szekszárd környékén. A koncertek különböző időkben és különböző helyeken kerültek megrendezésre, hogy minden érdeklődő el tudjon jutni azokra a hangversenyekre, amin ott szeretne lenni.

Sok volt a híres fellépő

A fesztivál hét településen zajlott az elmúlt egy héten. Paks mellett Kalocsán, Dunaföldváron, Dunaszentgyörgyön, Gerjenben, Madocsán és Tolnán. Olyan fellépők látogattak el megyénkbe a fesztivál apropóján, mint Magyar Rendőrség Fúvószenekara Harcsa Veronika jazzénekessel, a Szolnoki Légierő Zenekara, a Budapest Szaxofon Quartett, a Talamba ütőegyüttes és Vásáry André.

Augusztus 28-án zárult a fesztivál

A Nemzetközi Fúvós Napok Fesztivál keretében rendezett hat hangszeres tábor közül a tubatábor zárókoncertjét augusztus 28-án délután a paksi evangélikus templomban tartották. A műsorban a tábor növendékei és művésztanárai mellett közreműködött a Roger Schilling Fúvószenekar. Ugyanezen a napon Kalocsán, Dunaszentgyörgyön és Madocsán is rendeztek táborzáró koncerteket.  

 

Kép: facebook.com