Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Saubermacher Az év természetfotósa 2022 pályázat – varázslatos világ Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központ Márványtermében.


112 a természet, a világ csodáit megörökítő fotó

Ez várja a szépet szerető közönséget a tárlaton. A megnyitó alkalmával az intézmény ügyvezető igazgatója, Berlinger Attila szólt a megjelentekhez.  A nemzetközi megmérettetés legjobb alkotásait bemutató tárlatot Kalotás Zsolt, a „naturArt” Magyar Természetfotósok Szövetsége Egyesület elnökségi tagja, a zsűri elnöke nyitotta meg.„A programon közreműködött a PTE Illyés Gyula Gyakorlóiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gyakorlóóvoda táncművészeti tagozatának két, országos bajnok csapata, akiknek felkészítője Valkainé Daczó Eszter, valamint Valkai Csaba Csanád”

– írja közösségi posztjában a művelődési központ.


A kiállítás november 6-ig tekinthető meg hétfőtől péntekig 10-17 óra, szombaton 10-14 óra között, vasárnap zárva. Ünnepnapokon (október 23. és november 1.) a kiállítás zárva tart.

(fotó: Babits Mihály Kulturális Központ Facebook oldala)